Jak działamy?
Docieramy na wskazane miejsce i świadczymy profesjonalne usługi w ciągu 24 godzin od momentu otrzymania zgłoszenia, a także możliwość nawiązania stałej współpracy z naszą firmą. W przypadku umowy stałej, nasi specjaliści zajmują się utrzymywaniem obiektu w stanie wolnym od szkodników. Działamy zgodnie z procedurami systemów zarządzania jakością GHP, GMP, HACCP.
HACCP jest systemem służącym do identyfikacji, oceny oraz kontroli zagrożeń istotnych dla bezpieczeństwa żywności, którego częścią jest skuteczne i bezpieczne zwalczanie szkodników w zakładach przemysłu spożywczego – GHP (Dobra Praktyka Higieniczna). W zakres naszej działalności wchodzą działania prewencyjne, a stosowane przez naszą firmę metody pozwalają wykryć zagrożenia i zwalczyć je już w zarodku. Prowadzimy również dokumentacje, w skład której wchodzą karty kontrolne, lista działań korygujących i sprawozdania z przeprowadzonych inspekcji.
Opracowaliśmy skuteczne Programy Zwalczania Szkodników i wdrażamy je według odpowiednich zasad w obsługiwanych przez nas budynkach, a następnie prowadzimy okresowy monitoring, mający na celu określenie, czy w obiekcie lub na danym terenie występują szkodniki.
Zachęcamy do zapoznania się z naszymi usługami!